Szaktanács hétköznap 9-16-ig: 30/995-2237

Szaktanács hétköznap 9-16-ig: 30/995-2237

BVF Heato WIFI BOX - fehér

BVF Heato WIFI BOX -  fehér
BVF Heato WIFI BOX -  fehér
BVF Heato WIFI BOX -  fehér
BVF Heato WIFI BOX -  fehér
BVF Heato WIFI BOX -  fehér
BVF Heato WIFI BOX -  fehér
BVF Heato WIFI BOX -  fehér
BVF Heato WIFI BOX -  fehér

BVF Heato WIFI BOX - fehér

39 400 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A BVF Heato termékcsalád valódi innováció az wifi termosztátok világában. A BVF Heato7 önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, a BVF Heato Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működik mely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről.

A Heato termékcsalád 1 – 8 vagy akár 10* fűtési kör vagy szoba együttes vezérlését, internetes távoli elérését teszi lehetővé minden típusú elektromos fűtéshez legyen az akár padlófűtés, infrapanel vagy egyszerű radiátor.

Később is könnyedén bővíthető, wireless (vezeték nélküli megoldás). Amennyiben a fűtési rendszer kialakításakor még nem szeretne okos vezérlést kialakítani úgy az bármikor a későbbiekben is megoldható.

Miért egyedülálló a BVF Heato termékcsalád? Stabilabb, gyorsabb, olcsóbb. Eszközeink a hagyományos wifi-termosztátokkal szemben nem igényelnek saját IP-címet a belső hálózaton, nem terhelik le a routert – az épületen belül a wifi-nél stabilabb rádiófrekvencián kommunikálnak.

Mi történik ha nincs internet? A BVF Heato7 termosztátok minden esetben a legutolsó parancs szerinti üzemmódban működnek tovább, a szobában kézzel felülírható a beállított hőmérséklet. Amint helyreáll az internet kapcsolat azonnal automatikusan újracsatlakoznak.


A BVF Heato BOX egyszerűen csatlakoztatható minden típusú routerrel, beüzemelés nem igényel szakembert, házilag elvégezhető akár néhány perc alatt. A MyBVF alkalmazás felhasználói felülete minden okos készüléken megfelelő kezelhetőséget nyújt. Minden Android és iOS alatt futó okos eszközről elérhető.


IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/my-bvf/id1232157319?l=hu&mt=8

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etop.bvf

 


A termosztát nem közvetlenül a telefonnal kommunikál így a regisztrált fiókkal, több eszközről is irányítható. A beállítások először a BVF központi felhőjében landolnak majd innen mennek tovább a termosztát fele és vissza. Egy termosztát kezelését akár több készülékről is végezheti, az egész család hozzáférhet a rendszerhez.


A BVF HEATO központi zónavezérlő komplett vagy helyiségenkénti megosztása (felhasználói felületen) egyszerűbb mint valaha. A MyBVF alkalmazásba épített egyedi azanosító és QR-kód olvasó gyors hozzáférést biztosít minden felhasználónak, bonyolult hálózati konfigurálás nélkül.


Minden helyiség saját fotóval és névvel szerepelhet a felhasználói felületen. Nyomon követhető az aktuális hőmérséklet és életritmusnak megfelelően szabályozhatók a hőmérsékletek. Az épület méretétől függően akár egy év alatt megtérülő beruházás.


 

Működési feszültség:
5V
Szín:
Fehér
Méretek:
78 x 98 x 28 mm
Energiaellátás:
Micro USB
Rádiófrekvencia:
433MHz
Üzemi környezeti hőmérséklet::
5°C ~ 50°C
Érintésvédelmi besorolás:
IP 40
Tanúsítvány:
CE
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről