WEBSHOP % AUTOMATIKUS

KEDVEZMÉNYRENDSZER


PHF szállítás

A futopanelbolt.hu üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. "A" minősítésével, így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításánál a pénzügyi kockázat rendkívül alacsony.


simplepay fizetés


CIB BANK

SZAKTANÁCSADÁS

(HÉTKÖZNAP 10-16 ÓRÁIG)

+36 30 995 2237

EGYÉB INFÓ, SEGÍTSÉG

(hétköznap 10-16)

+36 30 629 6883

+36 30 995 2238

Látogató számláló

0
1
0
4
9
9
3

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ajánlat: ajanlat(kukac)futesprofi.hu       Szaktanács hkn. 10-16: 30-995 2237

BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W

BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W
BVF Nybro wifi fűtőpanel 500W

TÖMEG 2,5 kg
MÉRETEK 440 × 350 × 55 mm
TELJESÍTMÉNY

500W

SZÜKSÉGES ÁRAMERŐSSÉG

2,2 A

CSATLAKOZÓ VEZETÉK

1,5m + szabvány villásdugó

VEZÉRLÉS

dig. termosztát WiFi modullal

TÁVOLI ELÉRÉS

Andriod és iOS alkalmazással

FELÜLET

Fehér sík (könnyen tisztítható)

RÖGZÍTÉS

Fali konzol és mobil láb

CSOMAGOLÁS

Biztonsági karton doboz

GYÁRTÓ

BVF

GARANCIA

5 év gyártói és hivatalos magyar garancia

VÉDELMI BESOROLÁS

IP24

TANÚSÍTVÁNY

CE


Kedvezmények

Bővebben
Nincs raktáron
49 500 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

BVF Nybro wifi fűtőpanel

Nybro fűtőpanel csomag tartalmaA NYBRO panelek megalkotásakor törekedtünk a letisztult formatervre: a levegőkivezető nyílás is láthatatlan maradt, a legkisebb hatásfok veszteség nélkül. A NYBRO 2020-as fejlesztésű X-Shape fűtőbetéttel szerelt, így a csúcskategóriás elektromos hőleadók közé sorolható. Minden termék 4 alkalommal esik át minőség-ellenőrzésen a gyártási folyamat során, így Ön biztos lehet abban, hogy otthonába csak kifogástalan minőségű és energiatakarékos fűtőpanel került.

Minimalista dizájnja lehetővé teszi a korlátlan alkalmazást akár modern, akár klasszikus környezetben. A felhőalapú WIFI távoli elérés és gyermekzár funkciók miatt alkalmazása közösségi terekben, boltokban és sportlétesítményekben is kiváló választás lehet.

Lekerekített élei a gyermekek biztosságát, míg az IP 24-es kivitel a fürdőszobai biztonságos használatot szolgálják. A NYBRO fűtőpanel fröccsenő víz ellen is védett elektromos hőleadó.

NYBRO WIFI FŰTŐPANEL MŰKÖDÉSE

A NYBRO elektromos fűtőpanelek konvekciósan, azaz hőcserélés útján, hőáramlással működnek, hasonlóan a norvég fűtőpanelekhez.  Jellemzője az extrém gyors felfűtés és gyorsan kialakuló magas hőérzet. Elhelyezésükre nincsenek szigorú szabályok, hiszen egy zárt térben folyamatos hőmérséklet kiegyenlítődés történik, nem befolyásolják a bútorozást. A függőlegesen kiinduló hőáramlás az elhelyezést annyiban befolyásolja, hogy közvetlenül ablak és függöny alá nem javasoljuk az elhelyezését, hiszen ilyenkor az elkészített meleg levegő azelőtt leadja hőenergiája egy részét a relatíven rosszul szigetelt ablakon keresztül, mielőtt az a szoba belseje felé áramlana.

A digitális beépített vezérlés méri és optimalizálja a kiáramló levegő hőmérsékletét, miközben a külső levegőszenzor beállítja a helyiségben kívánt hőmérsékletet.

A belső szenzor rendszer és a megnövelt felületű alumínium fűtőbetét, tágulási hangok nélkül biztosítja a minden eddiginél gazdaságosabb üzemeltetést, amit Ön a WIFI okostermosztáttal tud tovább optimalizálni.


BVF NYBRO panelek alapvetően épületek önálló fűtésre lettek megalkotva, azonban használhatóak kiegészítő és mobil fűtésként is. Ideális választás új építéshez!

NYBRO fűtőpanelek innovatív X-alakú fűtőbetétje lehetővé tette a fűtőpanel méretének csökkentését változatlan hatásfok mellett, így a letisztult design mellett helytakarékos megoldást is jelent.

Egyszerű rögzítés, felhasználóbarát kezelőfelület, programozás, gyermekzár, szellőztetés érzékelés. A NYBRO fűtőpanelek mindegyike digitális termosztáttal szerelt és internetes távoli elérést biztosít. Természetesen ezek a funkciók opcionálisan is használhatóak, ha Ön egy egyszerűbb vezérlésre vágyik, csak fel-le állítaná a kívánt hőmérsékletet, úgy ezek a funkciók inaktív módba helyezhetőek a beüzemeléskor.

tartozék mobil láb 1 perc alatt biztonságosan rögzíthető, így a fűtőpanel könnyedén mozgatható, ott fűt ahol kell. Mobil kivitelként a WiFi modul nem felejti el a beállításokat, így kiegészítő fűtésünket is elérhetjük távolról.

NYBRO fűtőpanelek minden funkciója elérhető távolról is, egy okostelefonos grafikus felületű alkalmazással. IOS és Android alkalmazásokkal.-

Az internetes elérés egyben távoli felügyeletet is biztosít, hiszen valós idejű adatokat közöl a fűtendő helyiségről.

Adatok
Fűtőtest fajtája
fűtőpanel
IP VÉDELEM
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája
WIFI (elektronikus)
Gyártó cég
BVF
Teljesítmény
500 Watt
Szélesség
44 cm
Szállítás idő (nap)
3 nap
Szállítási költség
2000 Ft
Magasság
normál
Kiegészítő termékek