WEBSHOP % AUTOMATIKUS

KEDVEZMÉNYRENDSZER


PHF szállítás

A futopanelbolt.hu üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. "A" minősítésével, így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításánál a pénzügyi kockázat rendkívül alacsony.


simplepay fizetés


CIB BANK

SZAKTANÁCSADÁS

(HÉTKÖZNAP 10-16 ÓRÁIG)

+36 30 995 2237

EGYÉB INFÓ, SEGÍTSÉG

(hétköznap 10-16)

+36 30 629 6883

+36 30 995 2238

Szűrés

Ár
49 500 Ft - 60 500 Ft
Fűtőtest fajtája
IP VÉDELEM
Termosztát fajtája
Gyártó cég
Teljesítmény
500 Watt - 2 000 Watt
Szélesség
42 cm - 102 cm
Magasság

Látogató számláló

0
1
1
9
3
0
3

Ajánlat: ajanlat(kukac)futesprofi.hu       Szaktanács hkn. 10-16: 30-995 2237

NYBRO WIFI kifutott

BVF NYBRO WIFI fűtőpanelek, elektromos fűtőpanel távoli eléréssel - KIFUTOTT!

NYBRO WIFI fűtőpanelA BVF NYBRO WIFI fűtőpanelek nagyon hasonlítanak egy bizonyos norvég fűtőpanelre. Nemcsak kívülről, hanem a fűtőtest belsejében is hasonló dolgokat találunk.

Belsejében X keresztmetszetű konvekciós fűtőbetét dolgozik, mely bekapcsolás után már rövid időn belül eléri üzemi hőmérsékletét. De itt a fűtőbetét fajlagosan nagyobb teljesítményű, így maga a fűtőpanel mérete kisebb, mint a norvég paneleké.

A NYBRO fűtőpanel beépített termosztátja digitális kijelzővel rendelkezik, így ha nem akarja telefonon vezérelni a készüléket, azt a készüléken is megteheti. Természetesen napi/heti programozási lehetőség is rendelkezésre áll több idősávban is.

Ablaknyitás érzékelés segít csökkenteni a fogyasztást!

A BVF NETMOSTAT applikáció lehetőséget nyújt nemcsak az egyes panelek vezérlésére, hanem zónásítani is tud, azaz egyes helyiségben elhelyezett több NYBRO fűtőpanelt is vezérelhetünk együttesen.

 


KIFUTOTT, NEM RENDELHETŐ!


Tovább

A BVF Nybro fűtőpanel egyéb jellemzői

BVF Nybro fűtőpanelA Nybro fűtőpanelek lekerekített élei is a biztonságos használatot szolgálják. IP24 fröccsenő víz elleni  védettsége pedig a fürdőszobai használatot is lehetővé teszi!

A NYBRO panel rendkívül erős dobozában a szokásos falikonzol mellett lábakat is találunk, így nem szükséges külön rendelni, amennyiben mobil használat a cél.

A NYBRO termosztátjának programozása nem igényli az applikáció használatát, azaz akinek nincs wifis távoli elérésre szüksége, a beállításokat okostelefon nélkül is megteheti!

A fűtőpanelek 500-1000-1500-2000W teljesítményben rendelhetőek.

A panel 150 cm hálózati kábellel rendelkezik, melyről a villásdugó garanciavesztés nélkül levágható, amennyiben fix bekötés a cél. (a készülék háta mögött így rejtve maradhat a bekötés)

Minden Nybro panel többszörös tesztelés után kerül dobozba. Ez biztosítja, hogy a készülék karbantartásmentesen működjön sok évig, 5 év garanciával. A gyártói garancián felül hivatalos magyar garanciát is vállal az importőr.

Tovább