NYITVATARTÁS (katt)

AUTOMATIKUS

KEDVEZMÉNYRENDSZER

%


PHF szállítás

A futopanelbolt.hu üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. "A" minősítésével, így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításánál a pénzügyi kockázat rendkívül alacsony. Ilyen minősítéssel a magyar cégek alig 13%-a rendelkezik!


simplepay fizetés


CIB BANK

SZAKTANÁCSADÁS

(HÉTKÖZNAP 10-16 ÓRÁIG)

+36 30 995 2237

EGYÉB INFÓ, SEGÍTSÉG

(hétköznap 10-16)

+36 30 629 6883

+36 30 995 2238

Szűrés

Ár
45 000 Ft - 55 000 Ft
Fűtőtest fajtája
IP VÉDELEM
Termosztát fajtája
Gyártó cég
Teljesítmény
500 Watt - 2 000 Watt
Szélesség
42 cm - 81 cm
Magasság

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu         Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig: 30/995 2237

BVF NYBRO WIFI fűtőpanelek

BVF NYBRO WIFI fűtőpanelek, elektromos fűtőpanel távoli eléréssel

NYBRO WIFI fűtőpanelA BVF NYBRO WIFI fűtőpanelek nagyon hasonlítanak egy bizonyos norvég fűtőpanelre. Nemcsak kívülről, hanem a fűtőtest belsejében is hasonló dolgokat találunk.

Belsejében X keresztmetszetű konvekciós fűtőbetét dolgozik, mely bekapcsolás után már rövid időn belül eléri üzemi hőmérsékletét. De itt a fűtőbetét fajlagosan nagyobb teljesítményű, így maga a fűtőpanel mérete kisebb, mint a norvég paneleké.

A NYBRO fűtőpanel beépített termosztátja digitális kijelzővel rendelkezik, így ha nem akarja telefonon vezérelni a készüléket, azt a készüléken is megteheti. Természetesen napi/heti programozási lehetőség is rendelkezésre áll több idősávban is.

Ablaknyitás érzékelés segít csökkenteni a fogyasztást!

A BVF NETMOSTAT applikáció lehetőséget nyújt nemcsak az egyes panelek vezérlésére, hanem zónásítani is tud, azaz egyes helyiségben elhelyezett több NYBRO fűtőpanelt is vezérelhetünk együttesen.

 


Az első nagysikerű Nybro szállítmány sajnos  elfogyott,

a következő szállítmány Szeptember elejére várható!


Tovább

A BVF Nybro fűtőpanel egyéb jellemzői

BVF Nybro fűtőpanelA Nybro fűtőpanelek lekerekített élei is a biztonságos használatot szolgálják. IP24 fröccsenő víz elleni  védettsége pedig a fürdőszobai használatot is lehetővé teszi!

A NYBRO panel rendkívül erős dobozában a szokásos falikonzol mellett lábakat is találunk, így nem szükséges külön rendelni, amennyiben mobil használat a cél.

A NYBRO termosztátjának programozása nem igényli az applikáció használatát, azaz akinek nincs wifis távoli elérésre szüksége, a beállításokat okostelefon nélkül is megteheti!

A fűtőpanelek 500-1000-1500-2000W teljesítményben rendelhetőek.

A panel 150 cm hálózati kábellel rendelkezik, melyről a villásdugó garanciavesztés nélkül levágható, amennyiben fix bekötés a cél. (a készülék háta mögött így rejtve maradhat a bekötés)

Minden Nybro panel többszörös tesztelés után kerül dobozba. Ez biztosítja, hogy a készülék karbantartásmentesen működjön sok évig, 5 év garanciával. A gyártói garancián felül hivatalos magyar garanciát is vállal az importőr.

Tovább