ADAX VP 12 fűtőpanel

ADAX VP12 norvég fűtőpanel - Compact és egyszerű

Az Adax VP12  fűtőpanel a sikeres Compact Wifi fűtőpanel méreteiben elérhető, végtelen egyszerű kezelhetőséggel.  Nincs digitális kijelző, egyszerű, számozott  tekerőgombos az elektronikus termosztát! Azok számára ideális, akik nem szeretnék elektromos fűtésüket programozni és távolról vezérelni.

8 termék 1 8

ADAX VP12 fűtőpanel kezelése

Az Adax VP12 panel nem cserélhető, beépített termosztáttal rendelkezik. Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget.

A panel oldalán található a főkapcsoló és egy tekerőgomb. A főkapcsoló bekapcsolása után a tekerő segítségével tudja a kívánt hőmérsékletet beállítani. A beüzemeléssel és beállítással kapcsolatban nincs is más dolga.  

A fűtési hőfokot 5-35 Celsius fok között tudjuk állítani. A fűtőpanel folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a kívánt és beállított hőmérsékletet kb. 0,5 C fokos hiszterézissel.

Helytakarékos, modern megjelenés

Az ADAX VP12 panel vásárlásakor nem kell kompromisszumot kötnie akkor sem, ha fontos a fűtőtest mérete!

Kialakításának köszönhetően a fűtőpanel hossza jelentősen csökkent, egy 2000W hagyományos méretű panel 140 cm, ezzel szemben a VP12 2000W készülék csupán 96 cm, tehát a hossza 44cm-rel rövidebb,viszont csak 9cm-rel magasabb, így abban az esetben is ideális, ha a szerelésre rendelkezésre álló falfelület kicsi.  Feltűnő nyílások és egyéb zavaró alkatrészek nélküli, minimális dizájn jellemzi az Adax VP12 fém előlapját, mely gyakorlatilag eltakarja a készülékházban lévő X betétes fűtőegységet. A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel tetején, rejtve találhatóak.

Norvég fűtőpanelek felszerelése

Az elektromos fűtőpanelek kizárólag függőleges falra szerelhetőek! Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. 

A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-súlyúak. Az Adax Eco elektromos fűtőtestek IP24 védettségűek, így vizes helyiségbe szerelhetőek a zóna besorolási szabályok alapján, melyet szakember tanácsát kikérve tudhat meg.

A fűtőpanel legkülső pontja, a faltól kb. 10 cm. Az áram alá helyezés, csatlakoztatás dugaljba, a készülékre szerelt dugvillával is történhet, ahol vezeték hossza 130cm az ADAX VP12 panel esetében. A bekötés lehet rejtve is direktben a készülék mögött rejtve, ilyenkor a dugvilla garanciavesztés nélkül levágható. (A dugvilla feje általában nem fér el a készülék mögötti dugaljas csatlakozásnál.)

Webáruház készítés