WEBSHOP % AUTOMATIKUS

KEDVEZMÉNYRENDSZER


PHF szállítás

A futopanelbolt.hu üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. "A" minősítésével, így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításánál a pénzügyi kockázat rendkívül alacsony.


simplepay fizetés


CIB BANK

SZAKTANÁCSADÁS

(HÉTKÖZNAP 10-16 ÓRÁIG)

+36 30 995 2237

EGYÉB INFÓ, SEGÍTSÉG

(hétköznap 10-16)

+36 30 629 6883

+36 30 995 2238

Látogató számláló

0
1
4
1
2
2
4

Glamox norvég fűtőpanel

Glamox norvég fűtőpanel előnyei, miben jobb, mint többi?

Glamox fűtőpanel előnyeiA Glamox fűtőpanel előnyei közül az első, ami leginkább szembetűnő, az egyrészt a felső légkivezetés minősége és a relatív nagy hosszúság.

Azonos teljesítménynél ennél hosszabb (szélesebb) fűtőtestet nem találunk az elektromos fűtések, fali fűtőpanelek területén. Például a legnagyobb, 2000W teljesítményű Glamox TPA20 167 cm hosszú.

A Glamox fűtőpanel így egy széles sávban indítja felfelé és forgatja meg a levegőt az adott helyiségben, viszonylag alacsony hőmérsékleten, hiszen az adott hőenergiát nagyobb felületen (sávban) adja le. Így pl. ideális fűtőtestje egy hosszú nappalinak, ahol esetleg két fűtőtest is szükséges a fűtéshez a hosszú falon elhelyezve!

Glamox fűtőpanel fajtáiAz előre irányuló meleg levegő kiáramlás sokat segít a gazdaságos működéshez olyan elhelyezésnél is, ahol a fűtőtest felett függöny vagy akár egy komolyabb polc van.

Ha egy fűtőpanelt a külső (környezettel érintkező)  falon helyezünk el és a levegő egyenesen felfelé áramlik (pl. Adax Neo vagy sima ADAX panelek), és ráadásul ez a fal nem túl jó hőszigetelésű, akkor a meleg levegő az emelkedés közben a hideg fal közelsége miatt a hőenergiája jó részét már le is adja a falon keresztül a külső környezetnek, amíg felér a mennyezetig. Így a helyiség másik oldalán már jóval kisebb hőmérsékletű a levegőáramlás, mint a Glamoxnál.

Azaz a Glamox itt is hatékonyabban,  tud működni, mint a közvetlenül felfelé “dolgozó” panelek, így gazdaságos elektromos fűtés!

Sőt, nagyobb belmagasságú lakásokba is a Glamoxot ajánljuk a fentiek miatt, ha valaki ragaszkodik a konvekciós (és norvég) fűtéshez!

A Glamox norvég fűtőpanel további előnye, hogy komoly programozható termosztáttal rendelkezik, mely öntanuló és az ablaknyitást is képes érzékelni, hogy minél többet spóroljon felhasználójának. Ez a termosztát cserélhető, azaz esetleges hiba esetén egyszerű a javítás, gyors csere az újra és kész.

A régebbi manuális ET verzió az ERP előírások miatt már kifutott, bár sokan szerették egyszerűsége miatt, de kétségtelen, hogy jóval többet fogyasztott, mint a DT digitális termosztátos verzió.


Az Glamox TPA alap panel 35 cm magas.

Teljesítmények: 250W - 400W - 600W - 800W - 1000W - 1200W - 1500W - 2000W

A Glamox termékválasztékában találjuk a kifejezetten fürdőszobai használatra fejlesztett, IP24-es védettségű Glamox TPVD szériát is, normál 35 cm magas.

Teljesítmények: 400W - 600W - 800W - 1000W

További érdekesség, hogy alacsony parapetű helyiségekbe elérhető a 18 cm magas Glamox TLO norvég fűtőpanel változat is.

Teljesítmények: 300W - 500W - 700W - 1000W - 1400W


Bővebben a többi norvég fűtőpanelről itt