Glamox TPA WT wifi fűtőpanel

Glamox WIFI norvég fűtőpanelek

Minden Glamox Wifi panel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanel(eke)t kell megvásárolnia, nincs szükség külön központi egység beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését.

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor intelligens épületvezérlés nélkül is szabályozhatja távolról a hőmérsékletet. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazást kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal. Ezek után Ön a világ bármely pontjáról irányíthatja a fűtőpaneleket, programozhatja működésüket és ellenőrízheti az aktuális hőmérsékletet.

8 termék 1 8

Glamox termosztát manuális vezérlése

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével. A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot.

Glamox wifi távvezérlése

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor intelligens épületvezérlés nélkül is szabályozhatja távolról a hőmérsékletet. Ehhez mindössze a megfelelő okostelefonos alkalmazást kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal.

A rendszer már több éve működik Magyarországon is stabilan és megbízhatóan. Az applikáció pedig sok más nyelv mellett magyarul is használható. Ezek után a fűtőpanelek működése gyakorlatilag bárhonnan irányítható, ellenőrizhető, programozható!

Nem szükséges központi egység

Minden Glamox Wifi panel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik, így a fűtésrendszer üzemeltetéséhez nincs szükség külön központi egység beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését.

Glamox, mint mobil elektromos fűtés

Természetesen a Glamox wifi és Glamox DT panelekhez is használhatóak a külön megvásárolható lábak, melyekből utángyártott kivitel is elérhető. Így a fűtőpanelek mobilisek, mozgathatóak, több helyiségben is használhatóak, illetve a fűtésidény végén el is rakhatóak kevésbé zavaró helyre a lakásban.

Gurulós láb nem létezik a kínálatban, az áthelyezés fix lábakon sem nehéz, tekintve a fűtőpanelek kis tömegét!

Glamox wifi alkalmazás

Az Glamox Wifi applikáció teljesen magyar nyelvű és kezelése percek alatt megtanulható. Az alkalmazás főbb lehetőségei:

  • A világ bármely (wifis) pontjáról irányítható és ellenőrizhető lakása fűtésrendszere
  • Fűtőpanelek zónákba rendezhetőek, azaz helyiségenként több Glamox wifi panel is üzemeltethető egyforma beállításokkal
  • Egyéni, részletes programok állíthatóak be a tulajdonos életvitelének megfelelően, de gyári programok is segítenek az egyszerű programozásban
  • Gyerekzár beállításával letiltható a fűtőpanel manuális szabályzása (apartmanok, szobák kiadásánál sem rossz tulajdonság)
  • Mérhető és nyomon követhető az egyes fűtőpanelek fogyasztása
  • Glamox fűtőpanelek integrálhatóak a  meglévő vagy fejlesztés alatt lévő okosotthon rendszerbe
Webáruház készítés