GLAMOX DT és WT fűtőpanel

Glamox fűtőpanel a legrosszabb körülmények közé is

A Glamox fűtőpanel a norvég Adax gyár legnagyobb múltú terméke, harmadik évtizede  bizonyít Norvégia leghidegebb részein is. Természetesen csak az alapkialakítás maradt, a fűtőpanel lelke – amin a fogyasztás elsősorban múlik -, az folyamatos fejlesztés alatt van, a kor követelményeinek megfelelően. 

Elérhető nemcsak az adaptív napi/heti programozhatósággal rendelkező DT terrmosztátos kivitel, hanem a távoli elérésre alkalmas wifis WT cserélhető termosztáttal is.

Glamox GDT norvég fűtőpanel, programtermosztát

Tehát a  GLAMOX norvég elektromos fűtőpanel család tagjaival biztonságosan fűti be otthona minden helyiségét, beleértve a fürdőszobát is, akár távoli eléréssel, felügyelettel.

Glamox norvég fűtés egyedi kialakítása, gazdaságossága

A Glamox fűtőpanel esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt visszafogott, jövőbe mutató, egyúttal örök divatú dizájnt, letisztult fehér áramvonalas formavilága egyedivé teszi bármilyen lakókörnyezetben.

Az előre irányuló légkivezetés,  a skandináv házkialakítás megakadályozza, hogy az elkészített meleg levegő a hideg falra áramoljon, így egyből a helyiség légterébe juttatja a meleg levegőt, a falon történő visszahűlés és hőleadás nélkül.

Ezért bár konvekciós fűtés, így is  ajánljuk picit az átlagosnál nagyobb belmagasságú helyiségekbe és rosszabb épületfizikai körélmények közé gazdaságos üzemeltetésre, elektromos fűtésre.

A  Glamox fűtőpanel legfeltűnőbb tulajdonsága a felső légkivezetés minősége és a relatív nagy hosszúság.

 

Webáruház készítés