DEBRECEN PHF elektromos fűtések - NORDART kiemelt képviselet

Debrecen elektromos fűtés, PHF szaküzlet - NORDART PONT

(Debreceni elektromos fűtés szaküzlet)

4025 Debrecen, Hatvan utca 53. (2.üzlet)

Nyitva:    hétköznap: 10-16-ig

Nyár időszakban kérjük érdeklődjön az esetleges szabadságolások miatt vagy kattintson ide az aktuális adatokért:

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS

ATLANTIC francia elektromos fűtőtestek, ADAX NEO, ADAX WIFI és GLAMOX norvég fűtőpanelek raktárról, azonnali kiszolgálással!

 vezető: +3630 639 3986 (nyitvatartási időben)

mail:     kozpont(kukac)futesprofi.hu


Debrecen elektromos fűtés szaküzlet, Nordart pontDebrecen PHF elektromos fűtés szaküzlet és bemutatóterem 2014 őszén nyitott.

Már akkor is forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glamox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés(fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait a Debrecen és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk.

Nemcsak kiegészítő céllal indítottam ezt a tevékenységet. Már az elején elhivatottságot éreztem, hogy az elektromos fűtésben rejlő lehetőségeket minél többen megismerjék Debrecen környékén és Hajdu-Bihar megyében is.

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában nagy raktárkészlettel is rendelkezünk. Debrecen a webáruházas vásárlások átvételi helye is!

Debrecen PHF elektromos fűtés szaküzlete nagy raktárkészlettel rendelkezik, hiszen a webáruházi rendelések jó része is innen megy a megrendelőkhöz, épp ezért a Debrecen és környéki vásárlóink nagy előnye, hogy általában azonnal vihetik a kiválasztott és megfelelő méretű fűtőtestet.

 


Tervezéssel, ajánlatkéréssel keresse bátran szakértőnket,

telefonon munkaidőben hétköznap 10-16-ig :  +3630 995 2237

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     ajanlat (kukac) futesprofi.hu

Webáruház készítés