PHF KAPCSOLATI INFÓK - KEDVEZMÉNYEK - RÓLUNK

Webáruházunk elérhetőségei:

panelbolt.hu

futopanelbolt.hu


Szaktanácsadás munkaidőben (hétköznap 10-16): +3630 995 2237

Egyéb információk: +3630 629 6883,  30 995 2238, 30 639 3986

Ajánlatkérés: ajanlat(kukac)futesprofi.hu


Személyes átvételi helyek: Nyíregyháza, Debrecen, Eger

Futárszolgálat: GLS

Szállítás 100.000.-Ft felett ingyenesen

Fizetés: előreutalás díjbekérővel, bolti átvételkor kp vagy bankkártya, GLS futárnál utánvét kp vagy bankkártya


Testvér-webáruházunk, ahol nemcsak elektromos fűtőtestek, hanem egyéb fűtésrendszerek is rendelhetőek:

FUTESUZLET.HU


A Pelle és Pelle Kft. 1991 óta, 33 éve működik az építéskivitelezés és ehhez kapcsolódó építőanyagok forgalmazása területén

Elsősorban igényes családi házakat építettünk, de pár éve teljes erőbedobással már csak az elektromos fűtés területén tevékenykedünk.

2024-ben már 13. éve tanuljuk az elektromos fűtések minden csínját-bínját és igyekszünk átadni e tudást magyarországi és szomszédos országbeli Vevőinknek is.

Ennyi idő alatt lehetőségünk volt a teljes magyarországi és az európai választék jó részével megismerkedni, java részét ki is próbáltuk. Figyelembe vettük nemcsak saját tapasztalatainkat – saját házunkban természetesen elektromosan fűtünk -, hanem Vevőink visszajelzéseit is követtük.

Így csiszolódott az évek folyamán a választék, igyekeztünk a lehető legjobb ár-érték arányban válogatni a villanyfűtések teljes területéről!

Így – mivel nem csak egy speciális fűtést forgalmazunk – Vevőinknek mindig a neki legjobban megfelelő elektromos fűtést javasoljuk.

Igyekszünk figyelembe venni a használati szokásokat, esztétikai elvárásokat, vezérlési lehetőségeket és nem utolsó sorban a pénzügyi keretet is!

Olyan helyre, ahová a villanyfűtés nem megfelelő, nem gazdaságos, akkor inkább nem javaslunk semmit, mert Mi az elégedett és visszatérő ügyfeleket szeretjük.

Emellett építéstechnológiai, épület gépészeti és ház korszerűsítési tanácsokkal segítjük a hozzánk fordulókat!

Ismerkedjen Velünk és a PHF jövő fűtésrendszereivel!    

Webáruház készítés