ADAX NEO WIFI fűtőpanel

Adax Neo WIFI norvég fűtőpanel

Az Adax Neo WIFI  norvég fűtőpanel műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást. Az Adax Neo WIFI elektromos fűtőpanel egyesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket. Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo WIFI fűtőpanel az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést biztosítja.

Adax Neo WiFi elektromos fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal: okos, korszerű, elegáns és takarékos fűtőtest a 21. század emberei számára. 

Miért is kiemelkedő az ADAX norvég fűtés wifi rendszere?

Az Adax Wifi applikáció teljesen magyar nyelvű és kezelése gyorsan elsajátítható. Hosszú évek óta fejlesztés alatt van, működése stabil, problémamentes az eddigi tapasztalatok szerint.

 • otthona fűtését a világ bármely pontjáról ellenőrizheti, irányíthatja
 • a norvég fűtőpaneleket zónákba rendezheti és azokat külön vezérelheti egy applikáción belül
 • részletes programokat állíthat be életvitelének megfelelően, de gyári program is elérhető az egyszerűség kedvéért
 • gyerekzár beállításával letiltható a termosztáton a manuális beavatkozás
 • az egyes fűtőpanelek fogyasztása is mérhető
 • a norvég elektromos fűtőpaneljeit integrálhatóak okosotthon rendszerébe
 • okos otthonos támogatott alkalmazások:   Google Home – Homey – Amazon Alexa – Tibber – Future Home

Adax Neo wifi norvég panel

Az ADAX NEO WIFI  IP24-es érintésvédelmi osztálya (dupla szigetelés, kifröccsenő víz elleni védelem) lehetővé teszi, hogy a normál beltéri használat mellett vizes helyiségekben (pl. mosókonyha, fürdőszoba) is biztonságosan üzemeljen.

A beépített, vezeték nélküli termosztát (WT) programozható, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatók a kívánt nappali és éjszakai hőmérsékletek, melyeket bármikor könnyen változtathat okostelefonon, tableten a mobilalkalmazáson keresztül, a világ bármely pontjáról.

 Az LCD kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet, melyet az okostelefonon, tableten az applikáción keresztül bármikor könnyen változtathatunk.

Az Adax Neo WIFI fűtőpanel termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza.

Különösen alkalmas alacsony parapetmagasságú nyílások alatti elhelyezéshez!

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető. Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-6 kg-osak.

Hová ajánljuk az ADAX norvég wifi fűtőpanelt?

 • Lakásába, házába, ha szeretné mindig az aktuális napi teendőihez és időbeosztásához alakítani a fűtését.
 • Gyerekszobákba, mert egyrészt alacsony a norvég wifi fűtőpanel hőmérséklete, másrészt gyerekzárral rendelkezik a termosztát. Sőt, ha a gyerekek elnyomkodják a beállítást, távolról is vissza tudja állítani a korábbi értékeket.
 • Hétvégi házakba, nyaralókba, hogy mindig kellemes meleg fogadja érkezésekor.
 • Irodákba, üzlethelyiségekbe, ahol változó az ügyfélforgalom és csak időnkénti (nem rendszeres) nyitvatartásra van szükség.
 • Hotelekbe, kiadó apartmanokba, ahol a gyerekzár segítségével vendégei helyett kizárólag Ön szabályozhatja a helyiségek fűtését és így a rezsi is felügyelet alatt lehet
 • Kiegészítő fűtésként is remek megoldás e norvég wifi fűtőpanel, ellenőrizhetővé válnak a helyiségben zajló folyamatok, így képet kap elsődleges fűtése működéséről is.

Gazdaságos működés, fogyasztás

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű lamellás és "X" keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerek üzemeltetési költségét közelíteni.

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.


Ezen a honlapon gyors összefoglaló a norvég panelekről (katt)


Részletesebb termékinformációkat saját norvég fűtőpaneles honlapunkon talál itt:

ADAXNEO.HU

Webáruház készítés