Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu         Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig: 30/995 2237

Atlantic THEOLA Digital- 750W - programtermosztátos  törölközőszárító radiátor
Atlantic THEOLA Digital- 750W - programtermosztátos törölközőszárító radiátor
92 900 Ft

Atlantic THEOLA Digital- 750W - programtermosztátos törölközőszárító radiátor

Teljesítmény 750 Watt
Méretek 480 x 1450 x 115 mm
Javasolt fürdőszobaméret 3-7 m2
Feszültség 230V
Áramfelvétel 2,2 Amper
Érintésvédelem IP24, ClassII. - kettős szigetelés
Termosztát elektronikus, programozható
Bekötés 130 cm hálózati kábel dugvilla nélkül
Dugvilla opciósan rendelhető szerelés nélkül
Kábel kiállás jobboldalon a termosztátnál
Állapot üzemkész, fagyállóval töltve
Felfogatás 3 db tartozék falikonzol
Tömeg 17,0 kg
Garancia 2 + 3 év gyártói + forgalmazói magyar garancia

Kedvezmények

Raktáron
Központi raktáron - bekérés után küldjük!
92 900 Ft
Részletek

Atlantic THEOLA DIGITAL törölközőszárító radiátor

A Theola Digital elektromos törölközőszárító radiátor segítségével biztosítható akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtése is.

A nagysikerű RSS 2012 széria fejlesztett változata! Csak a termosztát fajtájában különbözik, mely energiatakarékosabb felhasználást tesz lehetővé.

A készülék alján található beépített elektronikus, digitális termosztát lehetővé teszi a törölközőszárító programozását az Ön kényelmének érdekében, hogy mindig meleg fürdőszobát és száraz törölközőket használhasson.

A lekerekített csöveinek köszönhetően rengeteg helyet biztosít a törölközők és fürdőköpenyek gyors és hatékony szárításához. Az elektromos törölközőszárítót üzemkész állapotban szállítjuk vagy így vehető át a szaküzleteinkben. A csőrendszer már fagyálló folyadékkal fel van töltve, felszerelés után csak áram alá kell helyezni és már működik is.

Szerelés

Az Atlantic törölközőszárító radiátor elhelyezése egyszerű. A csempe megbontása nélkül szerelhető fel utólag a csomagban lévő (kis doboz) 3 db falikonzol segítségével. Esetleges aszimmetrikus elhelyezéssel "megúszható a csempe fúrása is, azaz a tartozék tipliknek szükséges furatokat csempe fugába is készíthetjük kis odafigyeléssel.

Az áramellátás mehet direkt bekötéssel (így szállítjuk), de természetesen dugvilla is köthető a hálózati kábelre, így is kaphat áramot. Amire vigyázni kell, hogy a törölközőszárító radiátor kettős szigetelésű, azaz nem szükséges "Föld" a bekötéshez! Így a hálózati kábelben lévő Fekete, úgynevezett "pilot" vezérlőszálat se kössük be sehová! Csak a kék és barna vezetéket kössük be a hálózatba vagy a dugvillába igény szerint.

Törölközőszárító radiátor működése

A Theola digital törölközőszárító hasonlóan működik , mint a központi rendszerre kötött társai fűtési mechanizmusát tekintve. Azaz híven a nevéhez, valóban radiátor. Azaz nem csak konvekciósan, hőáramlással forgatja be a meleg levegőt a fürdőszobában, hanem meleget is sugároz, infrafűtéssel is dolgozik. Mindezek mellett a nagy tömeg és a fagyálló feltöltés tárolja is a hőt, ezzel egyenletessé téve a fűtést!

De a lényeg, hogy ez teljesen rendszerfüggetlen (ha központi fűtés mellé vettük), bármikor egyszerűen használható, átmeneti fűtési időszakban is. (tavasz-ősz)

Adatok
Fűtőtest fajtája:
radiátor
IP VÉDELEM:
IP24 (fürdőbe is jó)
Termosztát fajtája:
Elektronikus, programozható
Gyártó cég:
Atlantic
Teljesítmény :
750 Watt
Szélesség:
48 cm
Szállítás idő (nap):
3 nap
Szállítási költség:
ingyenes
Magasság:
145
Tömeg:
17 kg/db
Kiegészítő termékek