INTUIS TACTIC WIFI fűtőpanel

Az Intuis Tactic Wifi modellek tovább viszik a Noirot Spot-D széria közel egy évtizedes hagyományát. A francia fűtőpanel készülékháza és így az RX-Silence fűtőbetét is megegyezik a Spot-D panelével. De a termosztát teljesen más, távoli elérésre is alkalmas, mindenféle központi egység nélkül. Minőség és megbízhatóság egy okos készülékben. A WiFi termosztát távoli vezérlése a CAPA CONNECT okostelefonos alkalmazással  a Capa Connect alkalmazással egyszerű!

Főbb tulajdonságok:

  • Ablaknyitás érzékelés, Napi/heti programozásra alkalmas termosztát
  • Beépített digitális WiFi egység,  villásdugóval szerelt + 1,8m kábel
  • Tartozék falikonzol, igény esetén opciós lábbal mobil kivitel
5 termék 1 5

Minőség és megbízhatóság egy okos készülékben

A legújabb fejlesztésű RX-Silence fűtőbetétet ötvöztük a távoli elérést biztosító Capa Connect alkalmazással. Az ár-érték arányban kiemelkedő Tactic modellek formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét. Az előlapi hőleadás (front lamella) gyorsítja a hőérzet kialakulását.

A távoli elérésben és programozásban rejlő lehetőségek tovább növelik az elektromos fűtőpanel energiahatékonyságát. Kiforrott és üzembiztos működése lehetővé teszi nyaralók és vendéglátó egységek, hotelek kiszolgálását. A Tactic WiFi francia fűtőpanelek is elsősorban a lakosság igényeire szabva készülnek. Alkalmazásuk hálószobában, gyerekszobában, fürdőszobában is tökéletes, biztonságos választás.

Gyors és egyszeri WiFi konfiguráció beolvasható QR-kóddal. Az alkalmazás felhőalapú és felhasználói fiókhoz rendelt, könnyedén megosztható a felhasználók között.

Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával ( konnektor ) szerelt, azonban fix bekötés esetén ez a fűtőpanelről garanciavesztés nélkül eltávolítható, az 1,8m hosszú bekötő vezeték szabható toldható.

Webáruház készítés