ADAX ECO panelek

ADAX ECO norvég fűtőpanel - egyszerűen jó

Az Adax Eco fűtőpanel a norvég elektromos fűtések közül a letisztult formák és az egyszerű kezelhetőség tökéletes találkozása. Nincs digitális kijelző, egyszerű, számozott  tekerőgombos az elektronikus termosztát! Azok számára kiváló választás, akik nem szeretnék elektromos fűtésüket programozni és távolról vezérelni.

Az Adax Eco fűtőpanel is tartja magát a hagyományokhoz: megmarad a korábbi Adax típusokra is jellemző, minden térbe kiválóan illeszkedő, formatervezett kialakítás.

9 termék 1 9

ADAX ECO fűtőpanel kezelése

Az Adax Eco panel nem cserélhető, beépített termosztáttal rendelkezik. Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget.

A panel oldalán található a főkapcsoló és egy tekerőgomb. A főkapcsoló bekapcsolása után a tekerő segítségével tudja a kívánt hőmérsékletet beállítani. A beüzemeléssel és beállítással kapcsolatban nincs is más dolga.  

A fűtési hőfokot 5-35 Celsius fok között tudjuk állítani. A fűtőpanel folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a kívánt és beállított hőmérsékletet kb. 0,5 C fokos hiszterézissel.

Modern, letisztult megjelenés

Az ADAX ECO panel vásárlásakor nem kell kompromisszumot kötnie akkor sem, ha fontos a fűtőtest kinézete!

Feltűnő nyílások és egyéb zavaró alkatrészek nélküli, minimális dizájn jellemzi az Adax Eco fém előlapját, mely gyakorlatilag eltakarja a készülékházban lévő X betétes fűtőegységet. A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel tetején, rejtve találhatóak.

Norvég fűtőpanelek felszerelése

Az elektromos fűtőpanelek kizárólag függőleges falra szerelhetőek! Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. 

A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-súlyúak. Az Adax Eco elektromos fűtőtestek IP24 védettségűek, így vizes helyiségbe szerelhetőek a zóna besorolási szabályok alapján, melyet szakember tanácsát kikérve tudhat meg.

A fűtőpanel legkülső pontja, a faltól kb. 10 cm. Az áram alá helyezés, csatlakoztatás dugaljba, a készülékre szerelt dugvillával is történhet, ahol vezeték hossza 130cm az ADAX ECO panel esetében. A bekötés lehet rejtve is direktben a készülék mögött rejtve, ilyenkor a dugvilla garanciavesztés nélkül levágható. (A dugvilla feje általában nem fér el a készülék mögötti dugaljas csatlakozásnál.)

Webáruház készítés