F19D - fix láb + mech. termosztát

Figyelem! A mechanikus termosztátos elektromos fűtőtestek - így az Atlantic F19D konvektorok is -, lakásban állandó fűtésre nem ajánlottak a fejlettebb vezérlésű készülékekhez viszonyított magasabb fogyasztásuk illetve a termosztát esetlegesen zavaró, kattogó hangja miatt! De például fürdőszobában, műhelyben vagy szobában is időszakos fűtésre jó választás lehet!

6 termék 1 6

Atlantic F19 elektromos konvektor

Így rakja össze a fix lábakat: LETÖLTHETŐ ANYAG PDF

Atlantic F19D elektromos konvektor általában

Atlantic F19D konvektor főbb tulajdonságai

Atlantic F19D fűtőbetét
Az Atlantic F19 Design elektromos radiátor belsejében egy megnövelt hőleadású, alumíniumötvözet bordázattal ellátott elektromos fűtőbetét dolgozik, amely biztonságos, csendes és hosszú élettartamú.

Atlantic F19 Design konvektor IP24 védeleme
A fűtőtest kettős szigetelésű (ClassII) és IP24 es védelemmel rendelkezik. Ezt azt jelenti, hogy Ön nem tud megérinteni olyan alkatrészt amely áram alatt van, és a készülék ellenáll a fröccsenő víznek. Ezért a felszerelése a fürdőszobákban is ajánlott.

Az Atlantic F19D védelmi rendszerei
Az F19D borulásgátló érzékelővel van szerelve amely megakadályozza hogy a készülék tovább működjön, amikor az valamilyen véletlen folytán felborul. (Csak függőlegesen lehet üzemeltetni, a fűtőtest fektetve éppen ezért nem fűt.)

Ha a készüléket letakarják és az túlmelegszik, egy bizonyos hőmérsékletnél a túlfűtés védelem automatikusan lekapcsolja a készüléket.

Atlantic F19D mechanikus termosztátja
Az Atlantic F19D a régebbi típus, az F17D termosztátját örökölte. Ez egy jól bevált  termosztát, ami pontosan mér, stabilan tartja a beállított hőmérsékletet.

Különbség az F19D és F119D között

Az egyik legnagyobb különbség az F19D és az F119D készülék között a termosztát. Az F19 mechanikus, az F119D elektronikus. Külsőben és fűtőbetétben megegyeznek.

FONTOS: nincs falikonzol, csak mobil kivitelben érkezik!


Atlantic fűtőtestek külön honlapja


Atlantic konvektorok, fűtőtestek részletesen, oldalunkon itt

 

HD technológia

Webáruház készítés