ATLANTIC RADIÁTOROK

atlantic elektromos radiátorok

ATLANTIC NAGYKATALÓGUS PDF (katt ide)

 

A termék nincs magyarországi  raktáron, megrendelést követően a várható szállítási idő a gyári raktárkészlettől függ, de akár 6-10 hét is lehet! Közvetlenül Franciaországból!

Az egyedi rendelések miatt előleget kérünk!
Az ár tájékoztató jellegűek, a gyár aktuális árától és árfolyamtól függenek!


Az árak is tájékoztató jellegűek, kérjük rendeléskor egyeztesse a konkrét import árat a (sajnos) instabil forint árfolyam miatt!


Atlantic elektromos radiátorok

Az Atlantic elektromos radiátorok, törölközőszárítók már Magyarországon is egyre jobban ismertté válnak.

Különlegességük, hogy hőtároló képességük is van, azaz a konvekciós és infrafűtés mellett a hőtároló képesség segítségével egyenletessé teszik a fűtési érzést, a fűtőtest mindig meleg..Legkedveltebb típus itthon az Atlantic Nirvana.

Az Atlantic - Thermor francia gyárcsoport több, mint 40 éve fejleszti elektromos fűtőeszközeit és méltán szerzett hírnevet magának minőségével és megbízhatóságával. Ennek eredményeként ma az Atlantic vezető szerepet tölt be a francia piacon.

A termékek tervezése, fejlesztése és gyártása Franciaországban folyik.
Atlantic minősége elismert a szakemberek között. A termékeket Európa szerte 27  gyárban készítik magas minőségi követelményeknek megfelelően, így az Atlantic ma Franciaország vezető gyára.


Termékeink általában raktáron vannak, azaz a szállítás normál esetben 2-3 munkanap!

A felső kategóriás ACCESSIO, AGILIA, ONIRIS, GALAPAGOS, MARADJA radiátorok nincsenek itthoni raktáron, rendelésre-előleggel, közvetlenül importáljuk Franciaországból, várhatóan 2-4 hét alatt a kamionok függvényében.


ATLANTIC termékekről önálló honlapunk (hogy még többet tudjon):

atlanticbolt.hu


Atlanic konvektorok, fűtőpanelek, radiátorok összehasonlítása

Webáruház készítés