WEBSHOP % AUTOMATIKUS

KEDVEZMÉNYRENDSZER


PHF szállítás

A futopanelbolt.hu üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. "A" minősítésével, így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításánál a pénzügyi kockázat rendkívül alacsony.


simplepay fizetés


CIB BANK

SZAKTANÁCSADÁS

(HÉTKÖZNAP 10-16 ÓRÁIG)

+36 30 995 2237

EGYÉB INFÓ, SEGÍTSÉG

(hétköznap 10-16)

+36 30 629 6883

+36 30 995 2238

Szűrés

Ár
800 Ft - 188 090 Ft
Fűtőtest fajtája
IP VÉDELEM
Termosztát fajtája
Gyártó cég
Teljesítmény
500 Watt - 1 000 Watt
Szélesség
39 cm - 57 cm
Magasság

Látogató számláló

0
1
4
1
2
2
7

TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓK termosztáttal

Elektromos törölközőszárító radiátorok termosztáttal

Elektromos törölközőszárító radiátorok, termosztátos törölközőszárító radiátor

Az Atlantic és THERMOR termosztátos elektromos törölközőszárító radiátorok már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek.

Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

Utólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat! A radiátorok fagyálló folyadékkal feltöltve a felszerelés után azonnal üzemkészek! Az elektromos törölközőszárító belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.

Vigyázzon a méretezésre! A fürdőszoba nagyobb hőigénye miatt főfűtésnél még normál hőszigetelésű helyiségnél is inkább a 45W/m3 alkalmazható, kiegészítő fűtésnél (például padlófűtés mellett) inkább a pakolhatóságot figyelje! Azaz a család nagyságától függően válasszon teljesítményt, hiszen az függ a törölközőszárító radiátor nagyságától is.

48x100 cm nagyságtól akár 55x178 cm méret is elérhető!

Egyes nagyméretű termékeknél a túlméret miatt szállítási pótdíjat számolhatunk fel!

Hogyan válasszunk törölközőszárító radiátort?

- Ha már van fűtése a fürdőszobában és utólagosan szeretne egy egyszerűen felszerelhető törölközőszárítót, válasszon ADAX és DEVI közül. Persze ezek nem vezérelhetőek, fixen adják le a viszonylag kis teljesítményüket és tényleg csak szárításra jók. Ha a méretük kicsi, akkor válasszon nyugodtan a termosztátosak közül és használja a szárító funkciót! Szintén itt alkalmas a VIGO, mert nincs termosztát, csak teljesítményszabályzás.

- Ha már van fűtése, de kevésnek találja az elérhető meleget, az ATLANTIC termosztátos radiátorai a szárítás mellett ráfűtik a kívánt hőmennyiséget a kívántak szerint.

Központi fűtéstől függetlenül is kitűnően üzemelnek, azaz nagyon jó szolgálatot tesznek fő fűtésidényen kívüli, átmeneti időszakban, 1-2 órai használatra is.

-Fürdőszobai főfűtésre csak az ATLANTIC vagy Thermor törölközőszárító radiátorait javasoljuk! A VIGO csak teljesítményszabályzóval rendelkezik, bár főfűtésre is alkalmas lehetne a teljesítménye miatt, de így főfűtésre gazdaságtalan a használata.

Különlegesség a KOBE, amely csak 500W teljesítményű, de nincs benne hőelosztó folyadék, szárazon működik! Kisebb fürdők főfűtése lehet, ráadásul nemcsak fehér, hanem fekete verzió is rendelhető.


Fürdőszobai fűtéssel foglalkozó saját honlapunk: FURDO.FUTESPROFI.HU