Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu         Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig: 30/995 2237

TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓK

Elektromos törölközőszárító radiátorok termosztáttal

Elektromos törölközőszárító radiátorok, termosztátos törölközőszárító radiátor

Az Atlantic és Noirot termosztátos elektromos törölközőszárító radiátorok már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek.

Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

Utólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat! A radiátorok fagyálló folyadékkal feltöltve a felszerelés után azonnal üzemkészek! Az elektromos törölközőszárító belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.


 

Hogyan válasszunk?

- Ha már van fűtése a fürdőszobában és utólagosan szeretne egy egyszerűen felszerelhető törölközőszárítót, válasszon ADAX és DEVI közül

- Ha már van fűtése, de kevésnek találja az elérhető meleget, az ATLANTIC termosztátos radiátorai a szárítás mellett ráfűtik a kívánt hőmennyiséget a kívántak szerint

-Fürdőszobai főfűtésre csak az ATLANTIC vagy Thermor törölközőszárító radiátorait javasoljuk! A VIGO csak teljesítményszabályzóval rendelkezik, bár főfűtésre is alkalmas lehetne a teljesítménye miatt, de így főfűtésre gazdaságtalan a használata.


Fürdőszobai fűtéssel foglalkozó saját honlapunk: FURDO.FUTESPROFI.HU