TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓK

Elektromos törölközőszárító radiátorok termosztáttal

Elektromos törölközőszárító radiátorok, termosztátos törölközőszárító radiátor

Az Atlantic és THERMOR termosztátos elektromos törölközőszárító radiátorok már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek.

Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

11 termék 1 11

A termosztátos, elektromos törölközőszárító radiátorok utólagos elhelyezése is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat!

Az Atlantic és VIGO radiátorok fagyálló folyadékkal feltöltve a felszerelés után azonnal üzemkészek! Az elektromos törölközőszárító belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.

A BVF KOBE törölközőszárítókban nincs semmilyen folyadék, anélkül üzemelnek. Sajnos így hőmegtartó képességük sem túl nagy, de azért jól használhatóak kisebb fürdőszobák főfűtésére is, mert csak 500W a teljesítményük. Az általános fehér szín mellett a KOBE termosztátos törölközőszárító fekete színben is kapható!

Vigyázzon a méretezésre!

A fürdőszoba nagyobb hőigénye miatt főfűtésnél még normál hőszigetelésű helyiségnél is inkább a 45W/m3 alkalmazható, kiegészítő fűtésnél (például padlófűtés mellett) inkább a pakolhatóságot figyelje! Azaz a család nagyságától függően válasszon teljesítményt, hiszen az függ a törölközőszárító radiátor nagyságától is.

48x100 cm nagyságtól akár 55x178 cm méret is elérhető!

Egyes nagyméretű termékeknél a túlméret miatt szállítási pótdíjat számolhatunk fel!

Hogyan válasszunk törölközőszárító radiátort?

- Ha már van fűtése a fürdőszobában és utólagosan szeretne egy egyszerűen felszerelhető törölközőszárítót, válasszon ADAX és DEVI közül. Persze ezek nem vezérelhetőek, fixen adják le a viszonylag kis teljesítményüket és tényleg csak szárításra jók. Ha a méretük kicsi, akkor válasszon nyugodtan a termosztátosak közül és használja a szárító funkciót! Szintén itt alkalmas a VIGO, mert nincs termosztát, csak teljesítményszabályzás.

- Ha már van fűtése, de kevésnek találja az elérhető meleget, az ATLANTIC termosztátos radiátorai a szárítás mellett ráfűtik a kívánt hőmennyiséget a kívántak szerint.

Központi fűtéstől függetlenül is kitűnően üzemelnek, azaz nagyon jó szolgálatot tesznek fő fűtésidényen kívüli, átmeneti időszakban, 1-2 órai használatra is.

-Fürdőszobai főfűtésre csak az ATLANTIC vagy Thermor törölközőszárító radiátorait javasoljuk! A VIGO csak teljesítményszabályzóval rendelkezik, bár főfűtésre is alkalmas lehetne a teljesítménye miatt, de így főfűtésre gazdaságtalan a használata.

Különlegesség a KOBE, amely csak 500W teljesítményű, de nincs benne hőelosztó folyadék, szárazon működik! Kisebb fürdők főfűtése lehet, ráadásul nemcsak fehér, hanem fekete verzió is rendelhető.


Fürdőszobai fűtéssel foglalkozó saját honlapunk: FURDO.FUTESPROFI.HU


Webáruház készítés