INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK

JH infra sötétsugárzók

A JH infra sötétsugárzók nagyon jó ár-érték arányuk miatt itthon nagyon kedveltek, ha műhelyfűtés, teraszfűtés, raktárfűtés vagy csarnokfűtés kerül szóba.

A JH infra sötétsugárzók kül- és beltéri használatra, egyaránt alkalmazhatók (IPX5). A rögzítéséhez szükséges speciális tartókonzolok lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést. (falon / mennyezeten)

Az elektromos infrafűtő berendezések, sötétsugárzó készülékek, fűtése közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követően azonnal érezhető.

Infra sötétsugárzók leírása

JH sötétsugárzóA sötétsugárzók koncentrált, nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek.
1000 - 1800 - 2400 - 3200 - 4000 W teljesítménnyel kerülnek forgalomba, így különböző igényeket képesek kielégíteni, legyen szó otthoni használatról, vendéglátásról, medence melletti tér fűtéséről, ipari csarnoko fűtéséről, zónafűtésről, stb.

A 13A jelű "alap" infra sötétsugárzók az egyszerűbb, vezérlés nélküli infra sugárzók, itt külön termosztátot szükséges vásárolni a gazdaságos üzemeltetéshez. Ezeket alkalmazzuk inkább, ha több darabot kell használni egy adott helyen, mert akkor az összes fűtőtestet egy közös termosztát irányíthatja.

Ha pl. egy teraszfűtésről van szó egy családi házban, ott lényegesen kezelhetőbb megoldást ad a wifis (13W) jelű JH sötétsugárzó használata. A wifis távoli elérés mellett van termosztát, távirányító és a teljesítmény is állítható bizonyos lépcsőben.


Figyelem! Az infrafűtések tervezése nem egyszerű, különösen nem a zónafűtéseké! Sokan beleszaladnak az alulméretezés problémájába. Keresse szakértőnket, kérjen ajánlatot itt:

ajanlat (kukac) futesprofi.huFűtés közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, mint az elektromos infra hősugárzók.

Így különösen alkalmasak bármely olyan hely elektromos fűtésére, ahol nem szerencsés egy "plusz fényforrás" (pl. templomok, állattartó telepek, fotózások helyszíne, stb).

A JH infra sötétsugárzó berendezéseket - mint általában az infrasugárzókat - kiváló hőtermelés, remek teljesítmény, és nem utolsó sorban egészségre jótékonyan ható működés jellemez.

A JH infra sötétsugárzó paneleket lehetőség szerint egyenletesen kell elhelyezni a mennyezeten vagy oldalfalon.
A legjobb hatásfok elérése érdekében úgy, hogy a sötétsugárzó és a fűteni kívánt terület közé ne kerüljön semmilyen bútor vagy egyéb tárgy!
Fűtendő terület távolsága: min. 70cm
Fűtött terület főfűtésnél: 1000 W= 10 m2

Hatékonyság: néhány perc előfűtés után 100%-os energiahatékonyság
Környezetbarát: Nincs szénmonoxid és egyéb károsanyag kibocsátás
Tiszta: nem keringteti a levegőt, így nincs felszálló por, szálló baktériumok szagmentes, zajmentes


Infrafűtésekről saját honlapunk itt:  INFRAFUTESBOLT.HU


Webáruház készítés