Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu         Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig: 30/995 2237

INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK - JH

JH infra sötétsugárzók

JH sötétsugárzóA JH infra sötétsugárzók nagyon jó ár-érték arányuk miatt itthon nagyon kedveltek, ha műhelyfűtés, teraszfűtés, raktárfűtés vagy csarnokfűtés kerül szóba.

A JH infra sötétsugárzók kül- és beltéri használatra, egyaránt alkalmazhatók (IP65). A rögzítéséhez szükséges speciális tartókonzolok lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést. (falon / mennyezeten)

Az elektromos infrafűtő berendezések, sötétsugárzó készülékek, fűtése közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követően azonnal érezhető.

Nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek.
1000-1800-2400-3200-4000 W teljesítménnyel kerülnek forgalomba, így különböző igényeket képesek kielégíteni, legyen szó otthoni használatról, vendéglátásról, medence melletti tér fűtéséről, stb.

A 13A jelű infra sötétsugárzók az egyszerűbb, vezérlés nélküli infra sugárzók, itt külön termosztátot szükséges vásárolni a gazdaságos üzemeltetéshez. Ezeket alkalmazzuk inkább, ha több darabot kell használni egy adott helyen, mert akkor az összes fűtőtestet egy közös termosztát irányíthatja.

Ha pl. egy teraszfűtésről van szó egy családi házban, ott lényegesen kezelhetőbb megoldást ad a wifis (13W) jelű JH sötétsugárzó használata. A wifis távoli elérés mellett van termosztát, távirányító és a teljesítmény is állítható bizonyos lépcsőben.

A teljes JH választékot itt találja: FUTESPONT - JH sötétsugárzók


Figyelem! Az infrafűtések tervezése nem egyszerű, különösen nem a zónafűtéseké! Sokan beleszaladnak az alulméretezés problémájába. Keresse szakértőnket, kérjen ajánlatot itt: ajanlat (kukac) futesprofi.hu


 


9termék19


Fűtés közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, így különösen alkalmasak bármely olyan hely elektromos fűtésére, ahol nem szerencsés egy "plusz fényforrás" (pl. templomok, állattartó telepek, fotózások helyszíne, stb).

A JH infra sötétsugárzó berendezéseket - mint általában az infrasugárzókat - kiváló hőtermelés, remek teljesítmény, és nem utolsó sorban egészségre jótékonyan ható működés jellemez.

A JH infra sötétsugárzó paneleket lehetőség szerint egyenletesen kell elhelyezni a mennyezeten vagy oldalfalon.
A legjobb hatásfok elérése érdekében úgy, hogy a sötétsugárzó és a fűteni kívánt terület közé ne kerüljön semmilyen bútor vagy egyéb tárgy!
Fűtendő terület távolsága: min. 70cm
Fűtött terület főfűtésnél: 1000 W= 10 m2


Hatékonyság: néhány perc előfűtés után 100%-os energiahatékonyság
Környezetbarát: Nincs szénmonoxid és egyéb károsanyag kibocsátás
Tiszta: nem keringteti a levegőt, így nincs felszálló por, szálló baktériumok szagmentes, zajmentes

Pillanatnyi raktárkészlettel kapcsolatban kérem hívja a 30/995-2238 számot!


Infrafűtésekről saját honlapunk itt:  INFRAFUTESBOLT.HU