NYITVATARTÁS (katt)

AUTOMATIKUS

KEDVEZMÉNYRENDSZER

%


PHF szállítás

A futopanelbolt.hu üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. "A" minősítésével, így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításánál a pénzügyi kockázat rendkívül alacsony. Ilyen minősítéssel a magyar cégek alig 13%-a rendelkezik!


simplepay fizetés


CIB BANK

SZAKTANÁCSADÁS

(HÉTKÖZNAP 10-16 ÓRÁIG)

+36 30 995 2237

EGYÉB INFÓ, SEGÍTSÉG

(hétköznap 10-16)

+36 30 629 6883

+36 30 995 2238

Szűrés

Ár
65 000 Ft - 82 000 Ft
Fűtőtest fajtája
IP VÉDELEM
Termosztát fajtája
Gyártó cég

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu         Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig: 30/995 2237

TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓK

NOIROT OLERON törölközőszárító radiátor

NOIROT OLERON törölközőszárító radiátorNOIROT OLERON törölközőszárító radiátor termosztáttal.

A Noirot törölközőszárító programozható termosztáttal rendelkezik, így megfelelő teljesítmény alkalmazása esetén nyugodtan használhatjuk egy normál méretű fürdőszoba főfűtésére is.

A francia elektromos törölközőszárító hasonlít a központi fűtéseknél régóta használt, vizes rendszerbe köthető "létra" jellegű szárítókra. Azoknál lehetőség volt elektromos patron utólagos behelyezésére, de a pontos szabályzás legföljebb nem túl komoly csőtermosztáttal volt elérhető.

A Noirot törölközőszárító a "barkács" munkával szemben, 5 év garanciával ad pontos elektronikus, heti/napi programra alkalmas vezérléssel ellátott üzemkész törölközőszárítót. A radiátor fagyálló folyadékkal feltöltött, így a felszerelés után azonnal használható!

Egy elektromos radiátor jellemzőivel rendelkezik, azaz konvekciósan és meleget sugározva is fűt és természetesen nagy tömegénél fogva hőtárolásra is képes, egyenletessé téve a hőközlést, a komfort érzetet!

IP 24 védettség!

A méretezésnél normál feltételeknél is inkább 40-45W/m3 teljesítmény igénnyel számoljon!

Az Oleron 300 és 750W teljesítményben érhető el.


 

Tovább