CLIMASTAR 3in1

FIGYELEM!

Sajnos a Climastar ellátás és szállítás folyamatos problémái és csúszásai miatt - melyek megbízható cégünktől teljesen függetlenek -,

akinek az infrás fűtéstechnika és a kis fogyasztás a fő szempont a kinézet helyett -, inkább ajánljuk az

Atlantic Solius termékeket,

melyek valódi infra sugárzóval fűtenek, nemcsak másodlagosan, mint a Climastar!


(A Climastar fűtőtest valójában egy egyszerű konvekciós fűtőbetéttel működik, a felszálló meleg levegő melegíti fel a kerámia előlapot, mely egy kicsit sugároz és hőt tárol.)


A fentiek miatt a rendeléseket leállítjuk! Ne rendeljen!



LETÖLTHETŐ HASZNÁLATI UTASÍTÁS


 

Climastar fűtőpanel kiemelkedő hatékonysággal rendelkezik az egyedülálló Dual-Kherr technológiának köszönhetően, hiszen ezáltal egyesíti magában egy konvekciós radiátor, egy infravörös fűtőpanel és egy hőtárolós kályha minden előnyét.

Dual-Kherr egy szabadalmaztatott szilícium-oxid-alumínium-oxid kompozit duplamagos hőtároló elem. A szilícium-oxid kiváló hőtároló képességének köszönhetően a Climastar fűtőtestek akár 75%-kal több hő tárolására képesek az olajjal feltöltött hőtároló kályhákhoz képest, miközben az alumínium-oxid remek hővezetőként biztosítja az optimális hőleadást.

Dual Kherr szabadalmaztatott szilícium kerámia hőtároló elemekre élettartam garanciát biztosít a gyártó.

- Kemény és ellenálló anyagból készül: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt)

- 75%-os hőtároló képesség, amely minden más rendszernél magasabb

- Dual Kherr elemek szilícium és alumínium oxid felhasználásával készülnek egyesítve a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit. Ezáltal tudjuk garantálni a kimagasló hőtároló és hősugárzó hatást is a konvekciós fűtés mellett.

Webáruház készítés