ADAX WIFI COMPACT

ADAX WIFI COMPACT - a helytakarékos és okos norvég fűtőpanel

Az Adax Wifi Compact a már jól bevált korábbi wifis típus, az Adax Wifi panel legújabb verziója. A vezérlésben (termosztátban) és működésben nincs változás, viszont a fűtőpanel jelentősen rövidebb és magasabb (42 cm) lett, így kiváló megoldás lehet olyan helyiségek fűtésére, ahol a berendezés miatt a hosszabb változatok nem férnek el.

Külsejében is megőrizte az Adax Wifi formavilágát, és az okostelefonos vezérlés is ugyanazon az applikáción keresztül történik.

9 termék 1 9

Rövidebb kialakítás, nagyobb teljesítmény ugyanolyan hosszban

A Compact lelke és fő alkotóeleme ugyanaz a kerámiamagos, fém ötvözetű fűtőbetét, mint a többi Adax típusban. Itt azonban változtattak a fűtőpanel belső kialakításán, és az átalakításoknak köszönhetően az ugyanakkora teljesítményű fűtőbetét jóval rövidebb helyen fér el, így csökkent a panel külső mérete.

A rövidebb kialakítás miatt megnőtt a panel magassága 42 cm-re.

A belső átalakításoknak köszönhetően lehetőség nyílt nagyobb teljesítményű fűtőbetét elhelyezésére, így az Adax Wifi Compact típus 2500 W teljesítményben is elérhető, a szokásos

400-600-800-1000-1200-1500-2000 Watt teljesítmények mellett.

Az ADAX opciós lábai itt is használhatóak a mobil kialakításhoz!

Adax COMPACT wifi két színben

Feltűnő nyílások és egyéb zavaró alkatrészek nélküli, minimalista dizájn jellemzi az Adax Wifi Compact fűtőpanelt.

A meleg levegő az Adax Wifi és Adax Neo rendszeréhez hasonlóan panel tetején távozik, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Fém előlappal és az alábbi két színben vásárolható meg: fehér és szürke

Webáruház készítés