BEHA WIFI fűtőpanelek

FIGYELEM!

A BEHA WIFI norvég elektromos fűtőpanelek forgalmazását ideiglenesen szüneteltetjük,  amíg a wifis távoli eléréses rendszer stabil nem lesz és a tesztelés nem lesz teljesen sikeres.

Így 2023-ban a távoli elérésre alkalmas BEHA PV és LV wifi várhatóan nem lesz elérhető!

 

Addig is a kívülről mindenben megegyező, de távoli elérésre nem alkalmas, de bluetooth kapcsolattal heti/napi programozható

BEHA PB (katt) szériát javasoljuk megvásárlásra, mely ára kedvező és raktárról rendelhetőek!

 

BEHA norvég elektromos fűtőpanel

BEHA WIFI PV és LV norvég fűtőpanel- ERP READY 

A BEHA WIFI fűtőpanelek más termékeinkkel ellentétben nem tartalmaznak kijelzőt, vezérlőgombokat, csupán egy rejtett forgógombot, amivel be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet.
Felszerelés és beállítás után a készülék a padlóra vetíti a hőmérséklet-beállítást, és ez a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezt követően a fűtőpanel garantálja a fűtendő helyiségben a beállított hőmérsékletet.
 
Van lehetőség egy angol nyelvű, de nagyon egyszerű és érthető alkalmazással a készüléket távolról is vezérelni, ehhez szükséges egy megbízható wifi-hálózat, továbbá Android, vagy iOS rendszerű okostelefon. Az alkalmazás is az egyszerűségre törekszik, elsősorban a fűtés ki-be- kapcsolását és a helyiség monitorozását, az esetleges üzemzavarokat tudja kezelni.

 

A BEHA PV elektromos fűtőpanelek magassága 40 cm, az alacsony kivitelé )BEHA LV) 20 cm (ezek remekül használhatóak alacsony parapetű nyílászárók alatt is), a hossz a teljesítmény függvényében változik.

Nem foglal sok helyet a falon, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyen elfér, elegáns, egyszerű!

A panelek hálózati csatlakozó vezetékelése dugaszoló villás kivitelben készül, és a felszerelés után csatlakoztatva a dugaljba azonnal használható.

Ha új építésről van szó, célszerű úgy kialakítani a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi ne látszódjon.

Minden fűtőpanel IP 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett” kategória.

Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben, azonban vízsugárnak kitenni nem szabad.(előírás szerint 60 cm-re kell minimum elhelyezni a vízsugártól.)

Külön érdekesség a fűtőpanel lelke, mely a legkorszerűbb "X" keresztmetszetű lamellás fémötvözet fűtőbetét, túlfűtés elleni védelemmel.

 

 

BEHA PV WIFI PROGRAMOZÁS

BEHA PV - LV  WIFI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Webáruház készítés