BEHA PV WIFI - 40 cm magas

FIGYELEM!

A BEHA WIFI norvég elektromos fűtőpanelek forgalmazását ideiglenesen szüneteltetjük,  amíg a wifis távoli eléréses rendszer stabil nem lesz és a tesztelés nem lesz teljesen sikeres.

Így 2023-ban a távoli elérésre alkalmas BEHA PV és LV wifi várhatóan nem lesz elérhető!

 

Addig is a kívülről mindenben megegyező, de távoli elérésre nem alkalmas, de bluetooth kapcsolattal heti/napi programozható

BEHA PB (katt) szériát javasoljuk megvásárlásra, mely ára kedvező és raktárról rendelhetőek!


BEHA PV WIFI norvég elektromos fűtőpanel - ideiglenesen KIFUTOTT!

BEHA PV WIFI norvég fűtőpanel- ERP READY 

A BEHA WIFI fűtőpanelek más termékeinkkel ellentétben nem tartalmaznak kijelzőt, csupán egy rejtett forgógombot, amivel be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet.
Felszerelés és beállítás után a készülék a padlóra vetíti a hőmérséklet-beállítást, és ez a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezt követően a fűtőpanel garantálja a fűtendő helyiségben a beállított hőmérsékletet.
 
A készüléket távolról is vezérelhetjük, ehhez szükséges egy megbízható wifi-hálózat, továbbá Android, vagy iOS rendszerű okostelefon. Az alkalmazás is az egyszerűségre törekszik, elsősorban a fűtés ki-be- kapcsolását és a helyiség monitorozását, az esetleges üzemzavarokat tudja kezelni.

 

8 termék 1 8

A BEHA PV elektromos fűtőpanelek magassága 40 cm. Nem foglal sok helyet a falon, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyen elfér, elegáns, egyszerű!

A panelek hálózati csatlakozó vezetékelése dugaszoló villás kivitelben készül, és a felszerelés után csatlakoztatva a dugaljba azonnal használható.

Ha új építésről van szó, célszerű úgy kialakítani a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi ne látszódjon.

Minden fűtőpanel IP 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett” kategória. Így fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben is használható, (előírás szerint 60 cm-re kell minimum elhelyezni a vízsugártól.)

Külön érdekesség a fűtőpanel lelke, mely a legkorszerűbb "X" keresztmetszetű lamellás fémötvözet fűtőbetét, természetesen túlfűtés elleni védelemmel.

Csomagolás, felszerelés

Minden készülék csomagjában a hátfalra szerelve ott a fali konzol, mely falra erősítése után a fűtőpanel felakasztásával és a dugvilla dugaljba helyezésével a készülék már üzembe is helyezhető! 

Ha az első használat során égett szagot érez, az nem probléma, ekkor ég le a fűtőbetétről a gyártás során lerakódott szennyeződés és védőzsír.

A készüléket függőleges oldalfalra "illik" szerelni, lehetőleg ablak alá a padlószinttől kb 15 - 20 cm-es magasságban. (Nemcsak ablak alatt helyezhető el a helyiségen belül, de ügyelni kell arra, hogy megfelelő tér legyen a konvekciós hőáramláshoz.

A BEHA fűtőpanel konvekciós működése miatt mennyezetre, ajtó fölé és függőlegesen nem szerelhető.

 

BEHA PV WIFI PROGRAMOZÁS

BEHA PV - LV  WIFI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Webáruház készítés